Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Πάφος fc: Ολοκληρώνει απέναντι στον Εθνικό Άχνας

 

Επίδειξη δύναμης έκανε η Πάφος fc στους αγώνες κατάταξης και απέδειξε ότι από καθαρή ατυχία έμεινε εκτός εξάδας. Με ένα σερί νικών, η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδη καταλαμβάνει την πρώτη θέση του ομίλου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων της τελευταίας αγωνιστικής. Η παφιακή ομάδα που ανέβασε στροφές ουσιαστικά με τον ερχομό του Στηβ Κωνσταντινίδη κέρδισε σχεδόν όλους τους αντιπάλους του ομίλου αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πανίσχυρο σύνολο.  

Η τελευταία αγωνιστική που ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο, η Πάφος fc φιλοξενεί τον Εθνικό Άχνας στο Στέλιος Κυριακίδης και θέλει να κλείσει νικηφόρα το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, καθώς η ομάδα της Άχνας παραμένει στην κατηγορία.

Στη Β' κατηγορία, πέραν της Καρμιώτισσας που έμεινε καθηλωμένη στον πάτο για αρκετό καιρό, θα αγωνίζεται ο Ερμής Αραδίππου, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου και η Νέα Σαλαμίνα.

Τη νέα χρονιά, στην Α' κατηγορία θα έχουμε την πρωταθλήτρια ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και τον δευτεραθλητή Άρη Λεμεσού. Ο Άρης μπαίνει σε μια νέα εποχή, καθώς πλέον διοικείται από ρώσο επενδυτή και αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Το νέο πρωτάθλημα που αναμένεται να αρχίσει στις 22  Αυγούστου θα διεξαχθεί με δώδεκα ομάδες, αντί δεκατέσσερις.  Πέραν αυτού, η παρουσία πέντε ομάδων στην Ευρώπη δημιουργεί τεράστιο ενδιαφέρον.