Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Πάφος fc: Στο Τσίρειο για το διπλό

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα Δευτέρα η προετοιμασία της Πάφος fc, ενόψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού, στο Τσίρειο στάδιο. Μια αναμέτρηση αρκετά δύσκολη, ωστόσο, στην Πάφο με «οδηγό» την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αισιοδοξούν σε νέο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το δεύτερο σερί τρίποντο θα επιδιώξει η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς στον αγώνα της 13ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην ΑΕΛ. Η αγωνιστική εικόνα της παφιακής ομάδας είναι τέτοια που κανένας αντίπαλος δεν τη φοβίζει. Αυτό που αναμένουν όλοι είναι η ομάδα να παρουσιαστεί όπως και στην πρεμιέρα.

Η γηπεδούχος ΑΕΛ κάνει πρεμιέρα στην έδρα της και απέναντι στο κοινό της, κάτι που της δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο για νίκη.

Αν και νωρίς να μιλάμε για αγωνιστικά, καθώς εκκρεμεί ακόμα μια εβδομάδα, η Πάφος είναι μια πλήρης ομάδα σε όλες τις γραμμές. Έχει σχεδόν δύο ενδεκάδες με ισάξιους ποδοσφαιριστές, κάτι που κάνει το έργο του προπονητή αρκετά δύσκολο. Δεν αποκλείεται στον αγώνα με την ΑΕΛ να δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.    

Τέλος, στο Τσίρειο στάδιο αναμένεται και μαζική παρουσία φίλων της Πάφου.