Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Επανέρχεται για την περίπτωση του Μίλαν Μάκαριτς η Πάφος fc


Επανέρχεται για την περίπτωση του Μίλαν Μάκαριτς η Πάφος fc, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Πρόκειται για μια καλή και φθηνή λύση για τη θέση του κεντρικού επιθετικού.

Ο σέρβος επιθετικός που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αποτέλεσε στόχο για την ομάδα και τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, αλλά για οικονομικούς λόγους, αλλά και για το γεγονός ότι βρισκόμασταν στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, δεν προχώρησαν σε συμφωνία.

Ο 26χρονος επιθετικός, ύψους 1,85, εκτόξευσε τη χρηματιστηριακή αξία του από 400 χιλιάδες στο ένα εκατομμύριο την τελευταία σεζόν, όπου με τα χρώματα της σερβικής ομάδας Ράντνικ σε 29 αγώνες πέτυχε 19 τέρματα. Μάλιστα, λόγω και της πολύ καλής αγωνιστικής περιόδου που διανύει, κλήθηκε για πρώτη φορά και στην Εθνική Ανδρών στις 25 Ιανουαρίου 2021.

Πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας και η απόκτησή του αναμένεται να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Θυμίζουμε ότι, έχει αποκτηθεί ο αρμένιος Έντγκαρ Μπαμπαγιάν, ο οποίος αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίζεται αυτή την περίοδο στη Ρίγα, όπου σε τρεις αγώνες έχει πετύχει ένα τέρμα. Ντεμπούτο με την ομάδα της Ρίγα έκανε στις 13 Μαρτίου 2021.

Με αυτές τις (προς το παρών) δύο κινήσεις γίνεται αντιληπτό ότι αλλάζει η επιθετική γραμμή της ομάδας και όπως είναι λογικό, κάποιοι θα αποχωρήσουν.   

Απ' εκεί και πέρα, αναμένεται και η απόκτηση κάποιων συμπατριωτών του ισπανού τεχνικού διευθυντή της ομάδας Μίτσιελ Σαλκάδο.