Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ακρίτας Χλ.: Εν αναμονή των Ρώσων

Την επιθυμία να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην προεδρία του Ακρίτα Χλώρακας εξέφρασε ο Βίκτωρας Βασιλείου, με τη γενική συνέλευση να τον εγκρίνει παμψηφεί. Μαζί του στο συμβούλιο ακόμα οκτώ άτομα.

Στον απολογισμό του ο κ. Βασιλείου είπε ότι παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, το σωματείο τα πήγε πολύ καλά. Η παραμονή στην κατηγορία ήταν μια σπουδαία επιτυχία, καθώς ήταν ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα και σε μια χρονιά όπου υποβιβάζονταν έξι ομάδες.

Στη Γενική Συνέλευση τέθηκε επί τάπητος και το θέμα με την επιθυμία των Ρώσων ιδιοκτητών της Πάφος fc να εμπλακούν στη διαχείριση του σωματείου, με τους παρευρισκόμενους να βλέπουν θετικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όπως λέχθηκε, σε συναντήσεις που είχαν μαζί τους ειπώθηκε ότι θα ενισχύσουν τον Ακρίτα με αρκετούς ποδοσφαιριστές ευρωπαίους και κύπριους.   

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθούν οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έτσι ώστε να μπει το νερό στο αυλάκι και να ξεκινήσει η νέα χρονιά στον Ακρίτα με τους καλύτερους οιωνούς.