Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Πάφος fc: Ενίσχυση με δέκα ποδοσφαιριστές

Με τη λήξη του πρωταθλήματος σημειώθηκαν αρκετές εξελίξεις στην ομάδα της Πάφος fc με κυριότερες τις ανανεώσεις των συμβολαίων του γάλλου επιθετικού Κέβιν Μπεριγκό και του Άγγλου μέσου Τζέισον Πάντσεον. 

Απ’ εκεί και πέρα, δεν αναμένεται να υπάρξει άλλη ανανέωση συμβολαίου από αυτά που λήγουν. Ως εκ τούτου, ο Πάουλους Αραγιούρι πρέπει να θεωρείται εκτός ομάδας, ενώ για τον Σάιζ δεν φαίνεται προς το παρόν να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για καταβολή της ρήτρας και απόκτησης του 50% των δικαιωμάτων του. Εκτός ομάδας θα είναι επίσης οι Γιώργος Βαλεριάνος, Ντένις Ράκελς, Τζέισον Καπράλ, Βίκτορ Αλβάρεζ και Πάβελ Λελιούκιν, ενώ, θυμίζουμε ότι επιστρέφει ο Πανός μετά τον δανεισμό του. 

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση δύο αριστερών μπακ, για να καλύψουν το κενό που αφήνουν οι Βαλεριάνος και Αλβάρεζ, ενός ή δύο κεντρικών αμυντικών, για το κενό του Αραγιούρι, καθώς και ακραίων και κεντρικών επιθετικών, παρότι στην ομάδα μένουν οι Μπεριγκό, Τόρρες, Μέρφυ και Βα. Στην ομάδα θα ενταχθεί και ο διεθνής αρμένιος αριστεροπόδαρος επιθετικός Έντκαν Μπαμπαγιάν. Ενίσχυση θα έχουμε και στον χώρο του κέντρου, παρότι συνεχίζουν στην ομάδα οι Πάντσεον, Πάνιτς, Αουρέλιο, Βαλακάρι και Φουρ. 

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση κύπριων ποδοσφαιριστών, ή η ανανέωση και η παραμονή αυτών που είναι στο ρόστερ.