Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ένας προπονητής όνομα θα κλείσει τα στόματα όλων


Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλοι της Πάφος fc τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σίγουρα, θα παραμείνει ένας βασικός κορμός και απ' εκεί και πέρα οι μεταγραφές, που όπως μας έχουν συνηθίσει οι ιδιοκτήτες της ομάδας, θα είναι σπουδαίας ποδοσφαιρικής πάστας. Για να είμαστε και ειλικρινείς, σε άμυνα και κέντρο η ομάδα ήταν αρκετά καλή. Εκεί που είχε πρόβλημα ήταν στην επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε αποδεσμεύσεις και σίγουρα ενίσχυση.

Ίσως, λοιπόν, να μην έχουμε πολλές μεταγραφές φέτος, νοουμένου ότι θα παραμείνει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών. Αλλαγές και μάλιστα σαρωτικές πρέπει να έχουμε στην επίθεση. Κάποιοι σίγουρα πρέπει να αποχωρήσουν και στη θέση τους να έρθουν άλλοι ικανότατοι. Ονόματα δεν χρειάζεται να γράψουμε. Στο γήπεδο φάνηκε ποιοι προσφέρουν και ποιοι όχι.

Η παρουσία του Μίτσιελ Σαλκάδο στην επιτροπή προγραμματισμού θα παίξει σίγουρα πολύ σπουδαίο ρόλο. Ας ελπίσουμε ότι θα αφεθεί να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει και δεν θα έχει εντολές από άνωθεν.  Το πιο σοβαρό απ' όλα είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή. Η στήλη υποστηρίζει ότι πρέπει να έρθει ένας προπονητής όνομα για να τον σέβονται άπαντες και για να σταματήσει η μουρμούρα της κερκίδας ότι δεν κάνει αυτός και δεν κάνει εκείνος. Ένας προπονητής όνομα θα κλείσει τα στόματα όλων.