Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο για μεταγραφές στην Πάφο...

Χωρίς επίσημη ενημέρωση για άλλο ένα καλοκαίρι αναμένεται να παραμείνουν οι φίλαθλοι της Πάφος fc, καθώς, ούτε και φέτος οι αρμόδιοι της ομάδας θα μας δώσουν λογαριασμό. Η τακτική τους είναι πλέον γνωστή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι λάθος. Αντιθέτως, είναι μια σωστή επαγγελματική δουλειά και δεν αφορά κανένα ποιον ή ποιους ποδοσφαιριστές θα απασχολήσουν την επιτροπή προγραμματισμού.

Τη ίδια ώρα, όμως, όταν υπάρχει δίψα για ενημέρωση, τότε "οφείλεις" να ξεδιψάς τον κόσμο, αφού από αυτόν περιμένεις να σε στηρίξει. Οφείλεις, λοιπόν, να δώσεις "ψωμί" στους υποστηριχτές σου. Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι δεν θα περιμένουμε πάλι τον Αύγουστο για να μάθουμε κάποια ονόματα.

Όπως και να έχει, αργά ή γρήγορα θα σημειωθούν εξελίξεις στην ομάδα και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Προς το παρών, θα αρκεστούμε στις πληροφορίες που διαδίδονται σε πηγαδάκια δεξιά και αριστερά. Πληροφορίες που δυστυχώς δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε, καθώς ούτε στο τηλέφωνο μπορούμε να τους βρούμε, ούτε λογαριασμό στο facebook έχουν. Συνεπώς, κομμένη η επικοινωνία με την επιτροπή προγραμματισμού που αποτελείται από τους κυρίους Λομάκιν, Ντουμπόφ, Σαλκάδο και άλλους.

Μιας και αναφερθήκαμε στον ισπανό Σαλκάδο, μια πληροφορία που δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε, αλλά πιθανόν να "στέκει" είναι ότι η ομάδα της Πάφου θα ενισχυθεί με νεαρούς ισπανούς ποδοσφαιριστές και ότι ένα μέρος της προετοιμασίας θα γίνει στην Ισπανία.