Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Πολλές οι εκκρεμότητες στην Πάφος fc


Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στην Πάφος fc, αν δηλαδή, παραμείνει ο κύριος Στηβ Κωνσταντινίδης, ή αν στη θέση του προσληφθεί κάποιος άλλος. Πάντως, κάποιες πληροφορίες λένε ότι θα είναι άλλος ο προπονητής της ομάδας τη νέα χρονιά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάποιο όνομα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ψάχνουμε τον κυρ. Στηβ να έρθει πίσω.

Πέραν του προπονητή, υπάρχει θέμα με τους Μπεριγκό και Πάντσεον, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και να στέλλουν το μήνυμα ότι είναι στο χέρι της διοίκησης η παραμονή τους στην ομάδα. Κακά τα ψέματα, δύσκολα θα βρεθούν αντικαταστάτες τους, εκτός και αν πάμε σε ακριβές και σίγουρες μεταγραφές.

Αυτό που λείπει από την ομάδα της Πάφου είναι η ύπαρξη ενός "αρπακτικού" παράγοντα, ο οποίος θα ελέγχει ότι κινείται στην εγχώρια αγορά. Τόσοι και τόσοι ποδοσφαιριστές εδώ στην Κύπρο, δοκιμασμένοι και προσαρμοσμένοι, ούτε ένας δεν κάνει στην ομάδα της Πάφου; Είναι δυνατόν;  

Στο θέμα με τους κύπριους ποδοσφαιριστές, έχουν ακουστεί πολλές απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι η ομάδα πρέπει να έχει 2 έως 4 κύπριους στο ρόστερ της, ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν. Εάν τελικά η Πάφος πάρει κύπριους, θα είναι σίγουρα πρώτα ονόματα. Ειδάλλως, δεν θα ασχοληθεί καν.