Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Μικρά από την Πάφος fc


Δεν αγωνίστηκε στο EURO 2020 ο άσσος της Πάφος fc Όνι Βαλακάρι, με την παφιακή ομάδα να χάνει μια χρυσή ευκαιρία να μοσχοπουλήσει τον Φιλανδό . Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο νεαρός θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Πάφο, κάτι που μπορεί να χαρακτηρισθεί και θετική εξέλιξη, καθώς πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή.  

Για τον Πάουλους Αραγιούρι, ένας επίσης αρκετά καλός ποδοσφαιριστής, τα πράγματα είναι κάπως αλλιώς, καθώς δεν έχει συμβόλαιο με την Πάφο. Έτσι, εναπόκειται στον ίδιο εάν θέλει να συνεχίσει στην Πάφο, ή σε άλλη ομάδα. Ο Φιλανδός που αγωνίστηκε βασικός και στα τρία παιχνίδια της ομάδας του στο EURO 2020, έχει ανεβάσει τις μετοχές του και ίσως αναζητήσει ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Ο κύριος Σαλκάδο μπορεί να αποχώρησε από την Πάφο, ωστόσο διατηρείται στο τεχνικό επιτελείο των ρώσων και, προφανώς, θα δίνει συμβουλές περί ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η θέση του στην ομάδα παραμένει κενή, όχι όμως για αρκετό καιρό, καθώς, πολύ σύντομα αναμένεται να βρεθεί ο αντικαταστάτης. Ας ελπίσουμε ότι τα αφεντικά αυτή τη φορά δεν θα επιλέξουν κανένα τουρίστα.

Αναμένουμε με αγωνία το επίσημο πλάνο που θα λειτουργήσει στον Ακρίτα, αλλά και στην Πάφος fc B. Όπως όλα δείχνουν, κυρίως στον Ακρίτα Χλώρακας, θα υπάρξει ενίσχυση με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με σκοπό την προβολή τους και τη μεταγραφή τους είτε στην Πάφος fc, είτε σε άλλη ομάδα. Η ομάδα της Χλώρακας θα είναι κερδισμένη, καθώς γλυτώνει τους μισθούς των ποδοσφαιριστών, τους οποίους θα καταβάλουν οι επενδυτές.