Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Σπουδαίο μεταγραφικό μπάσιμο για Πάφος fc

Τρεις μεταγραφές, εκ των οποίων οι δύο χαρακτηρίζονται εξαιρετικές, ανακοίνωσε μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα η Πάφος fc. Τζέισον Παλάσιος (φώτο) και Γουίλι Σεμέδο είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της παφιακής ομάδας. Ο τρίτος της παρέας, ο Ντάγκλας Αουρέλιο, αν και μικρός, θεωρείται μια αξιόπιστη λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδος. 

Μεταγραφή από το πάνω ράφι, όπως χαρακτηρίζεται ποδοσφαιρικά μια ακριβή μεταγραφή, η απόκτηση του Τζέισον Παλάσιος. Πρόκειται για κολομβιανό κεντρικό αμυντικό ηλικίας 27 ετών και ύψους 1,86, ο οποίος θα ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Όπως λέχθηκε από πλευράς της ομάδας, ο Παλάσιος είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του σωματείου. Ο Παλάσιος από το 2017 καταγράφει ανοδική πορεία, καθώς, η τότε χρηματιστηριακή αξία του ήταν 300 χιλιάδες, ενώ σήμερα στις 800 χιλιάδες ευρώ.  

Ο γνωστός από το πέρασμά του από την Αλκή Γουίλι Σεμέδο, επιστρέφει ξανά στην Κύπρο, ύστερα από τρία χρόνια, σαφώς πιο ώριμος και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Ο αφρικανός με γαλλικό διαβατήριο αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και φημίζεται για την ταχύτητα και την ντρίπλα του.  Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια ποιοτική κίνηση που ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Θυμίζουμε ότι για τον ποδοσφαιριστή είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του το 2018 όταν αγωνιζόταν στην Αλκή, οι ομάδες Πάφος fc, Ομόνοια Λ. και η βελγική Σαρλερουά. 

Για τον Αουρέλιο, δεν υπάρχουν και πολλά στοιχεία στο διαδίκτυο για την ταυτότητά του, παρά μόνο ότι έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας Κ19.  Ο 22χρονος βραζιλιάνος αγωνίζεται ως αριστερός και κεντρώος επιθετικός. 

Τέλος, για το θέμα του προπονητή δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Από πλευράς ομάδος τονίζεται ότι το θέμα θα κλείσει το συντομότερο δυνατό.