Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Το καλύτερο στάδιο της Κύπρου θα φτιάξουν οι επενδυτές της Πάφου στη θέση του Στέλιος Κυριακίδης

Η ιστοσελίδα μας sentra24 κατέχει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την πρόταση που κατατέθηκε στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού από πλευράς επενδυτών Πάφος fc για κατεδάφιση του Στέλιος Κυριακίδης (Παφιακό στάδιο) και ανέγερση στη θέση του άλλου υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού σταδίου.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν λοιπόν ότι η πρόταση προς τον ΚΟΑ είναι ακόμα σε ισχύ με τον κρατικό οργανισμό να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη θέση του.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, το πλάνο των επενδυτών είναι να αναβαθμιστούν άλλα στάδια της επαρχίας (Πέγειας, Γεροσκήπου, ΓΣΚ) για να στηρίξουν και να φιλοξενούν τους αθλητές στίβου κλπ, και για να μπορούν να φιλοξενούν διοργάνωση επίσημων αγώνων στίβου, και τότε να παραχωρηθεί το Παφιακό στάδιο στους επενδυτές.    

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, στόχος των επενδυτών είναι να ανεγερθεί υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό στάδιο, καλύτερο από το ΓΣΠ, ακόμα και από το καινούργιο στάδιο της Λεμεσού. Ένα τέτοιο στάδιο ποδοσφαίρου θα αποτελέσει σταθμός για το παφίτικο ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Τώρα είναι η ώρα τόσο του δημάρχου Πάφου, όσο και των βουλευτών της επαρχίας μας να ασκήσουν πιέσεις προς τους αρμόδιους κρατικούς φορείς για να αποδεχθούν την πρόταση και να πάρει σάρκα και οστά αυτό το μεγαλεπήβολο έργο που θα αποτελέσει στολίδι για όλη την Κύπρο.