Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Κρίσιμη η τέταρτη αγωνιστική


Καρμιώτισσα, ΕΝΠ, Εθνικός Άχνας και Ερμής είναι οι τέσσερις ομάδες που με τα σημερινά δεδομένα είναι στο γκρουπ της διαβάθμισης. Η ομάδα της Λεμεσού βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση και όπως όλα δείχνουν θα υποβιβαστεί στη Β’ κατηγορία. Απ’ εκεί και πέρα, οι άλλες τρεις ομάδες καλούνται στους εναπομείναντες αγώνες να ανατρέψουν τα δεδομένα και να κρατηθούν στα μεγάλα σαλόνια. 

Η 4η αγωνιστική περιλαμβάνει τους αγώνες Καρμιώτισσα - Ερμής, ΑΠΟΕΛ - Δόξα, Πάφος - Σαλαμίνα και Εθνικός - ΕΝΠ. Κάθε αγώνας είναι σαν τελικός, ειδικά για τις τέσσερις τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Στο Στέλιος Κυριακίδης, η Καρμιώτισσα φιλοξενεί τον Ερμή, και θέλει νίκη πάση - θυσία για να διατηρήσει τις ελάχιστες ελπίδες που έχει για παραμονή στην κατηγορία. Τη νίκη θέλει ασφαλώς και ο Ερμής για να πλησιάσει τη Νέα Σαλαμίνα και να ελπίζει σε παραμονή. 

Στο ΓΣΠ το φαβορί ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τη Δόξα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Τα ίδια ισχύουν και για την Πάφο, που φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα. Η παφιακή ομάδα με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για παραμονή. 

Τέλος, μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Δασάκι της Άχνας, όπου ο τοπικός Εθνικός φιλοξενεί την ΕΝΠ. Η νικήτρια ομάδα παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, με τη χαμένη να μένει σε δύσκολη θέση.