Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Πάφος fc:; Απαραίτητα νίκη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα


 Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα η Πάφος fc απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο Στέλιος Κυριακίδης. Η γηπεδούχος ομάδα θέλει πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να μείνει μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Τη νίκη θέλει και η Νέα Σαλαμίνα και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα βάλει σε μπελάδες την παφιακή ομάδα.

Πολύ σημαντικό λοιπόν το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, που θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Σε πιο δύσκολη θέση είναι η Νέα Σαλαμίνα που βρίσκεται μόλις τέσσερις βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Πάφος που βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει τους βαθμούς της 40. Σε αυτό το ενδεχόμενο, κάνει αποφασιστικό βήμα για παραμονή, καθώς ξεφεύγει εφτά βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλο.

Στα αγωνιστικά, ο Στηβ Κωνσταντινίδης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνα απέναντι στη Δόξα. Μια μικρή πιθανότητα υπάρχει για τον Βαλεριάνο, ο οποίος έχει αποθεραπευτεί και ίσως πάρει φανέλα βασικού. Οι έντεκα του Στηβ Κωνσταντινίδη αναμένεται να είναι οι εξής: Ρούτκο, Σάιζ, Κβίντα, Αουρέλιο, Αραγιούρι, Φουρ, Πάνιτς, Βαλακάρι, Καμπράλ, Βα και  Μπεριγκό.

Η συνέχεια

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, η συνέχεια παραμένει δύσκολη για την Πάφος fc, καθώς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με διαβάθμιση. Την 5η αγωνιστική αγωνίζεται με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι, την 6η αγωνιστική με τον Ερμή στο Στέλιος Κυριακίδης και στην 7η αγωνιστική με τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας. Πρόκειται για παιχνίδια φωτιά κυρίως για τις αντίπαλες ομάδες της Πάφου, που αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν ίσως οδηγηθούν στη Β' κατηγορία.