Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Μικρά και ενδιαφέροντα


Πολύ σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας ο αγώνας της Πάφου με τη Νέα Σαλαμίνα. Σε περίπτωση νίκης αφήνει τη Νέα Σαλαμίνα εφτά βαθμούς πίσω, και παράλληλα ξεφεύγει περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η παφιακή ομάδα πρέπει να ξεμπερδέψει νωρίτερα με τη διαβάθμιση, διότι δεν είναι ομάδα για τα χαμηλά στρώματα. Πρέπει να ξεμπερδέψει για να ξεκινήσει νωρίς τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και να μπορέσει επιτέλους να φτιάξει την ομάδα που επιθυμούν οι επενδυτές τα τελευταία τέσσερα χρόνια.  

Ο πόλεμος ανακοινώσεων Ομόνοιας - ΑΕΛ δεν θα οδηγήσει πουθενά, παρά μόνο σε αλληλοφάγωμα. Η στήλη θεωρεί ότι κακώς η ΑΕΛ ξεκίνησε αυτή την κατάσταση και κακώς η Ομόνοια έδωσε συνέχεια. Η νίκη της Ομόνοιας είναι εκεί και δεν πρόκειται να αλλάξει με καμιά ανακοίνωση. Η Ομόνοια έχει πλέον τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών, ωστόσο, τίποτε δεν έχει τελειώσει. ΑΕΛ και Απόλλων είναι κοντά και μπορούν να ανατρέψουν την Ομόνοια μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο αδιάφορος Ολυμπιακός κέρδισε την Ανόρθωση και την άφησε εκτός διεκδίκησης του τίτλου και κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης. Η ομάδα της Λευκωσίας καταγράφει αξιοζήλευτη πορεία έχοντας ένα από τους πιο χαμηλούς προϋπολογισμούς. Παρόλο που σε κάποια φάση έμεινε χωρίς προπονητή, λόγω της αποχώρησης Πετράκη, και που έχασε πολύτιμο έδαφος με τον Βόκολο στον πάγκο, κατάφερε να βρει τα πόδια του και να τερματίσει στην εξάδα.