Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Η Πάφος την πρωτιά, οι άλλοι σε περιπέτειες...


Επίδειξη δύναμης στο Β’ όμιλο κάνει η Πάφος fc. Η ομάδα του Στηβ Κωνσταντινίδης αφού κέρδισε τον Ερμή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κέρδισε και την Καρμιώτισσα στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου στέλλοντας το μήνυμα ότι θα είναι το αφεντικό του ομίλου.

Η παφιακή ομάδα είναι στην κορυφή του ομίλου με 35 βαθμούς, οχτώ περισσότερους από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου που βρίσκεται στην 5η θέση. Τέσσερις ομάδες από την 5η θέση και κάτω τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία. Έτσι, σε δύσκολη θέση βρίσκονται, πέραν της ΕΝΠ, η Νέα Σαλαμίνα, ο Ερμής, ο Εθνικός Άχνας και η Καρμιώτισσα, χωρίς να σημαίνει ότι η Δόξα που βρίσκεται στην 4η θέση δεν θα κινδυνέψει. 

Όπως όλα δείχνουν, οι έξι αυτές ομάδες θα παλέψουν για παραμονή στην κατηγορία. Από τις οχτώ του ομίλου εξαιρέσαμε τις ΑΠΟΕΛ και Πάφο που φαίνεται ότι έχουν τις καλύτερες ομάδες.   

Η Πάφος από δω και πέρα εάν θέλει να μείνει μακριά από περιπέτειες πρέπει να συνεχίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα, αρχής γενομένης με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ στο Στέλιος Κυριακίδης και ακολούθως να κερδίσει Δόξα εκτός και Νέα Σαλαμίνα εντός έδρας. Κερδίζοντας ακόμα εννέα βαθμούς, ή έστω εφτά, κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για να ξεμπερδέψει νωρίς με τη διαβάθμιση.