Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Ενδιαφέρον και αυτά...


-  Δεύτερη συνεχόμενη καθοριστική νίκη πέτυχε η Πάφος fc κάνοντας αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία. Η παφιακή ομάδα έχει το ποιοτικότερο ρόστερ και ίσως την καλύτερη ομάδα του ομίλου και δικαίως θεωρείται το φαβορί για την πρώτη θέση. Πλέον, η ομάδα έχει μια διαφορά ασφαλείας και καλείται στη συνέχεια να διατηρηθεί στα ψηλά και να ξεμπερδέψει μια ώρα ενωρίτερα. 

- Ο Στηβ Κωνσταντινίδης πέρασε τα δικά του θέλω στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάζονται καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κατατροπώνουν τους αντιπάλους. Οι πολύ σημαντικές νίκες επί Ερμή και Καρμιώτισσας αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Εάν η ομάδα δεν κέρδιζε τα δύο πιο πάνω παιχνίδια θα ήταν σίγουρα σε δύσκολη θέση. 

- Η ατυχία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί την παφιακή ομάδα, καθώς ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει χάσει αριθμό αγώνων. Ίσως και να είναι παγκόσμιο ρεκόρ αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς στην Πάφο. Τελευταίο παράδειγμα είναι ο τραυματισμός του Άλβαρες, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και ουσιαστικά χάνει την υπόλοιπη σεζόν. Ο ισπανός ίσα που πρόλαβε να αγωνιστεί δύο παιχνίδια στη θέση του ως δεξιός μπακ. Θυμίζουμε ότι τραυματίας είναι και ο Βαλεριάνος που είναι αμφίβολο εάν θα προλάβει να αγωνιστεί φέτος. 

- Ο Σαλκάδο ζήτησε και είδε αγωνιζόμενα τα Κ19 της ομάδας και ξεχώρισε κάποιους ποδοσφαιριστές, ειδικά τους επιθετικούς. Μάλιστα, σημείωσε στο μπλοκάκι του κάποια ονόματα, τα οποία πιθανόν να καλέσει για προετοιμασία με την πρώτη ομάδα τη νέα χρονιά. Είναι καιρός οι αρμόδιοι να δώσουν ευκαιρίες και στα παιδιά των ακαδημιών. Είναι απαράδεκτο ποδοσφαιριστής που τις προηγούμενες χρονιές να σκόραρε μέχρι και τριάντα τέρματα σε μια σεζόν να μην υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.